Kinder wetsuit kopen?

Iedereen kent het wel een kind met een rood neusje van de kou. Kinderen krijgen het eenmaal sneller koud in het water. Daarom is het belangrijk om ze warm te houden een wetsuit is een goede oplossing. Een wetsuit zorgt ervoor dat er een laagje warm water tussen de huid en het neopreen zit. Dit is bijvoorbeeld handig als ze in het water spelen of tijdens zwemles. Een wetsuit houd ook uv-straling tegen. Het beschermt zo ook de kleintjes tegen de zon.

( meer lezen scrol naar onder)meer info ?

Wij zeggen overal dat een wetsuit goed moet aansluiten op het lichaam. bij kids kan dat wat moeilijker zijn dan bij volwassenen. Zoals je weet groeien kinderen snel en je wilt niet dat ze maar kort van hun wetsuit kunnen genieten. De wetsuit maatvoering gaan op leeftijd, wij adviseren die aan te houden. Als het wetsuit dan iets groter valt is het niet erg. Zo kunnen nog groeien in hun wetsuit. We hebben voor de zomer dagen shorties van (Billabong, Ion, c,skins) en nog veel meer merken. Ze komen veel voor in vrolijke kleurtjes zodat de kids makkelijk te herkennen zijn. De wetsuits komen vaak voor met een back zip waardoor ze makkelijk zelf hun wetsuit kunnen aantrekken. Er zijn ook wetsuits met een chest-zip voor de kids die al veel passie aan zijn(haar) watersport bindt. Deze wetsuits zijn voorzien van een warme binnenvoering en seam die ze warm houden. 

Kom je er niet uit ?

Ben je benieuwd welk wetsuit het beste bij jou past, maar kom je er via de site niet uit? Neem contact met ons op en laat ons je adviseren. Contact