Wetsuit voor heren nodig ? 

123wetsuit.nl helpt je hierbij. Of het nu een shorty, longsleeve shorty, of een longsuit herenwetsuit moet zijn u met ons brede assortiment moet het lukken ! . Shorty's zijn de korte wetsuits, deze zijn perfect geschikt voor warme dagen !  Lange herenwetsuits worden ook wel fullsuit genoemd. Vaak worden de dunnere fullsuits in het voorjaar (najaar) gedragen en de dikkere fullsuits midden in de winter. ! 

(meer info scrol naar onder)Shorty wetsuits voor heren

Shorty,s zijn de korte herenwetsuits, deze zijn perfect geschikt voor warme dagen en voor gebruik in warme landen voor bijvoorbeeld het snorkelen of surfen. Deze pakken zijn beschikbaar in 2 soorten verschillende type ,longsleeve shorty (een normaal shorty maar dan met lange mouwen), en de normale shorty,s zo als je ze kent (korte benen korte mouwen). Bijvoorbeeld als het wat harder waait op een zomerdag is het wel lekker om lange mouwen te hebben.

Heren fullsuits

Lange herenwetsuits, ook wel fullsuits genoemd, vaak worden de dunnere fullsuits in het voorjaar (najaar) gedragen en de dikkere fullsuits midden in de winter. Speciaal voor deze dagen zijn de heren fullsuit bedoelt ! , Of terwijl bescherm je maximaal tijdens je favoriete watersport zoals surfen, kitesurfen, waterskiën, wakeboarden en zwemmen zo kun je er nog meer van genieten.

Kom je er niet uit ?

Ben je benieuwd welk wetsuit het beste bij jou past, maar kom je er via de site niet uit? Neem contact met ons op en laat ons je adviseren. Contact