opzoek naar accessoires ?

dan ben je bij ons accessoires assortiment op de juiste plek. Of je nou opzoek bent naar neopreen handschoenen, hoodies, impact vesten, schoentjes, of een losse cap. ! Neopreen handschoenen, schoentjes, en caps vallen onder Neopreentops. Deze adviseren wij te dragen in de winter wanneer het tussen 0 en 10 graden is ! 

(meer lezen scrol naar onder)impact vesten

Push jij je watersport tot het uiterste dan is een impactvest misschien wel wat voor jou! Een impact vest is gemaakt van neopreen en faom kussens. Dit zorgt voor een stukje drijfvermogen en grotendeels om klappen rond je borst op te vangen. De maten van de impact vesten gaan hetzelfde als de wetsuit,s Maattabellen !

Neopreen hoodies

Een neopreenhoodie is een trui van het zelfde materiaal als uw wetsuit (neopreen). De hoodie is super lekker warm om over je wetsuit te dragen. bijvoorbeeld als, het hard waait, je naar de spot fietst, je op een boot staat, of op het water staat, de maten vallen hetzelfde als de wetsuits!

neopreen tops 

Neopreen handschoenen, schoentjes, en caps vallen onder Neopreentops. Deze adviseren wij te dragen in de winter wanneer het tussen 0 en 10 graden is ! De handschoenen hebben we van 2mm tot 5mm hoe dunner de handschoen hoe soepeler je handen nog kunt bewegen. Hoe dikker hoe meer stroef het word om te bewegen maar dan heeft het wel een warmere functie. De handschoenmaten zullen hetzelfde vallen als uw dagelijkse kleding. (Bijv) als jou kleding maat ,m, is dan is jouw handschoenmaat ook ,m, geld ook voor de maten van de neopreen schoentjes hetzelfde. De caps komen in 2,2mm of 3,2mm ! ;  )

Kom je er niet uit ?

Ben je benieuwd welke accessoires het beste bij jou past, maar kom je er via de site niet uit? Neem contact met ons op en laat ons je adviseren. Contact