Wetsuit kopen ? 

Er zijn vele soorten maten en toepassingen in het wetsuit assortiment. De grote vraag blijft altijd, hoe kom ik erachter welk wetsuit het best aan mijn wensen voldoen? We willen jou daarom helpen met het maken van de juiste keuze door middel van een stukje uitleg over de wetsuits!

(meer lezen scrol naar onder) Wetsuit kopen ? 

Er zijn vele soorten maten en toepassingen in het wetsuit assortiment. De grote vraag blijft altijd, hoe kom ik erachter welk wetsuit het best aan mijn wensen voldoen? We willen jou darom helpen met het maken van de juiste keuze door middel van een stukje uitleg over de wetsuits!

Shorty wetsuit

Of je nu opzoek bent naar een dameswetsuit, kinderwetsuit of herenwetsuit, in het shorty asortiement hebben we voor ieder wat Wills. Korte pakken kun je herkennen door de constructie met een korte mouw. Shorty,s hebben korte pijpen die vaak tot net boven de knie komen. De shorty wetsuits zijn vooral bedoeld voor de warme dagen of gebruik in warm water! 

Longsleeve shorty wetsuit

het wetsuit waar veel van onze product specialisten enthousiast over zijn. Door de lange mouwen houdt het pak net wat meer kou buiten dan een shorty. Dit maakt de long sleeve shorty multifunctionele en vaker te gebruiken zonder dat je last hebt van- -de koude wind op een zomerdag! 

longsuit

Dit zijn de standaard wetsuits en hebben we in alle soorten en maten van 3,2 tot 7,6. Vaak worden dunere longsuits  gedragen op de eerste mooie dagen met een mooie buitentemperatuur. En de wat dikkere midden in de winter. Het longsuit voor de dames hebben een mooie en getailleerde pasvorm zodat het pak perfect aansluit op het lichaam. Voor de lange wetsuits van de heren geldt dat ze in de schouders wat breder zijn. Uiteraard geldt dit voor de kinder longsuits

net zo!

Kom je er niet uit ?

Ben je benieuwd welk wetsuit het beste bij jou past, maar kom je er via de site niet uit? Neem contact met ons op en laat ons je adviseren. Contact